Wat gasten zeggen 

Wij kunnen natuurlijk vertellen hoe fijn en ontspannen het bij ons is, maar anderen kunnen dat natuurlijk veel beter. Lees hier prachtige reviews van gasten over hoe zij het verblijf hebben ervaren.

Reviews

Wauw wat hebben wij mogen genieten van jullie prachtige B&B. De sfeer, alle details waar aan gedacht is, de heerlijke bedden, het fantastische ontbijt. En vooral jou als gastvrouw maakte dit weekend compleet. En als klap op de vuurpijl een heerlijke behandeling. Wij voelen ons vereerd dat wij jullie eerste gasten mochten zijn. We wensen jullie heel veel succes met alle plannen die nog in het verschiet liggen.

En komen zeker een keer terug.

Liefs Bram en Tineke Klumpenaar

Net terug van een waanzinnig fijne massage en behandeling. We zijn helemaal zen. Wat een super mooi concept, aan alles is en wordt in de toekomst gedacht. De toewijding en liefde spat er vanaf. De bedden slapen heerlijk, de douche doucht fantastisch, het ontbijt met al het verse fruit smaakte goed, de duurzame materialen met de verhalen erachter zijn zo waardevol. En in de omgeving is zoveel moois, uitstapje naar uitkijktoren Hulzenberg (dat uitzicht!!) de Brunsveldwandeling bij kasteel Slangenburg en wandelen in het gezellige Ruurlo. We hebben onwijs genoten!

Veel liefs Maaike van Meerten en Rita van Driel

Wat heb je ons goed in de watten gelegd. Wij kwamen hier helemaal tot rust. Genoten van je beauty behandelingen en je producten. Ook het ontvangst, met zelfgebakken appeltaart en je ontbijt waren een feestje. Wij zijn benieuwd naar de ontwikkelingen van deze geweldige plek, maar dat komt vast goed. Je bent een lieve, zorgzame en spontane gastvrouw. Wij wensen je heel veel geluk.

Groetjes Roelienke Mateman en Ryka Tak

Wij willen jullie bedanken voor het heerlijke verblijf. Wat een super welkom met koffie en zelfgemaakte appeltaart, mmmm. En wat betreft de B&B in 1 woord GEWELDIG.

Alles is van hoge kwaliteit en er is goed over nagedacht. Heerlijk bed, super douche en een heerlijk ontbijt. Het was echt een feestje om hier te zijn.

Jullie verdienen een dikke 10! Wij komen zeker hier nog terug.

Liefs, Frank en Bianca de Koning

En of we ons thuis voelden….. Meteen bij binnenkomst wordt je verrast door de rust in de fijne kleuren en geuren. De gastvrijheid en daarbij de heerlijk warme appeltaart deden daar nog een schepje boven op. Wat fijn dat jullie deze plek hebben gevonden en wat maken jullie goed gebruik van de potentie die op het terrein zit. De eerste stappen zijn echt zo mooi gemaakt, dat beloofd een. Mooie toekomst. De gezichts behandeling, het bed, de douche, de heerlijke thee, de heerlijk geurende douchegel etc. zorgen voor voor pure ontspanning.

Op de achtergrond hoorden we een specht, hoe heerlijk zo dicht bij de natuur.

Bedankt voor alle goede zorgen en tot ziens.

Liefs Martijn en Lydia

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Contact

06 10375489
Halseweg 48, 7025 ET Halle
welkom@bedandbeautyhuishalle.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

    

Heb je een vraag? 

6 + 9 =