Wie is nou eigenlijk die meid?

Die meid die ineens bedacht om Renswoude te verlaten en in  de Achterhoek te gaan wonen! That’s me! Anneli……niet denken, gewoon doen!

Voor de degene die mij niet of minder goed kennen lijkt het me leuk om mezelf even voor te stellen.

Ik ben dus Anneli, geboren op 9 januari 1984 in Wageningen en op dit moment in de bloei van m’n leven. Opgegroeid in Achterberg en toen ik 20 was op mezelf gaan wonen in Veenendaal. Daar startte ik destijds ook mijn salon. Later, ik geloofin 2011 zijn we verhuisd naar Renswoude waar ik toen ook mijn salon verder voortzette.

In dit blog:

  • Wie ben ik
  • Hobby’s
  • Typerend voor mij 

Sinds december 2021 woon ik samen met Harry en onze beestenboel in de Achterhoek. De plek waar een ver weggestopte droom toch nog uit komt. In januari 2023 opende Bed & Beautyhuis Halle.

Wat een geweldig avontuur zijn we aangegaan (hierover later meer)

 

 

Hobby’s??? Uuuhh ja heel zeker! Ik vind heel veel dingen leuk om te doen, laten we het daar op houden.

Alleen sinds we in de Achterhoek wonen zijn er echt wel een aantal hobby’s waar ik me allang niet meer mee bezig heb gehouden.

Zo kan ik me niet heugen wanneer ik voor het laatst een boek heb gelezen en ook mijn naaimachine moet ik echt weer is even tevoorschijn halen (als er tijd is)

Verder wandel ik regelmatig met onze twee clowntjes (Frenchies Jumy en Charlie) en vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn, beetje rommelen in de moestuin of een beetje mee scharrelen met onze kipsels (Kees en de meiden)

Binnen hebben we uiteraard ook een heel fijn plekje gecreëerd waar ik in de winter ook heel graag even wegkruip heerlijk met m’n dekentje op de bank. Ik kan heel goed niksen maar dan ook echt niks! Hetgeen ik jullie allemaal mee wil geven tijdens jullie verblijf hier in de B&B.

Hoewel ik vroeger uren en uren in de stad kon doorbrengen vind ik dat nu geen bal meer aan. Gewoon even halen wat ik nodig heb en weer terug is meer dan genoeg.

Wat mij typeert? Als ik vanuit mezelf spreek ben ik een enthousiast typje, zeg op veel dingen volmondig “ja” zonder er überhaupt (of later pas) over na te denken. Zorgzaam, ja! Daarom is het beginnen van een B&B ook op m’n lijf geschreven. Ik vind het heerlijk om mensen in de watten te leggen en helemaal door de combi met salon daar nog een schepje bovenop te doen.

Tikkeltje eigenwijs, ondernemend en zeer positief ingesteld.

Contact

06 10375489
Halseweg 48, 7025 ET Halle
welkom@bedandbeautyhuishalle.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

    

Heb je een vraag? 

14 + 12 =